Om os

Allround Tømreren ApS blev stiftet i 2003 af Morten Andreasen. I dag er der yderligere 15 ansatte tilknyttet firmaet.
Morten Andreasen stiftede firmaet 16.juni 2003. Han havde gået med planer om dette siden han startede i lære i 1998 hos en mindre tømrermester i lokal området. Efter endt militær uddannelse og færdiggørelse af brandmands eksamen, var tiden inde til at starte firmaet.
 
I 2006 blev Tømrermester Leo Jensens aktiviterer overtaget, medarbejderne og kunder fortsætter hos uændret hos Allround tømreren ApS.
 
 
 
 
Gennem årerne har forretning ændret sig så den breder sig til alle former for byggefag, dette er løbende sket i forbindelse med vores kunder har et ønske om at kunne modtage en samlet løsning - eller blot kun ønsker en håndværker som skal  kontaktes når der er byggeopgaver. Derfor er firmaets navcn blevet ændret til Allround Byg. For at sende et signal om at vi står inde for det arbejde vi leverer er virksomheden samtidigt omdannet til et akiteselskab. Så virksomhedens navn er derfor Allround Byg A/S, samtidigt er der udarbejdet et nyt logo. 

 

 
Siden er forretningen vokset til en størrelse på 15 til 20 medarbejder heriblandt 2 bygningskonstruktører hvoraf den ene fast er på kontoret.
 
 
Sideløbende med at firmaet servicerer private og erhvervskunder med alle former for opgaver indenfor renovering og nybyggeri. Købes ejendomme i et søsterselskab og disse renoveres og enten udlejes eller sælges. Dette gør at vi hele tiden ved hvordan det er at være bygherre og kan derfor nemt sætte os i deres situation.
 
Firmaet arbejder efter sloganet: Vi bygger på kvaliteten og Deres idéer! Hvilket betyder at vi kan løse ALLE former for opgaver, samtidigt med at der bliver leveret en meget høj kvalitet.
 

Vi har dansk faguddannede folk indenfor alle disse fag