Byggeprojektering i Odense

Vi tilbyder alt i byggeprojektering

- Mangler du en til at projektere dit kommende byggeprojekt?

- Allround Byg A/S kan hjælpe dig med alle nødvendige tegninger

- Få et gratis servicebesøg af Allround Byg A/S og få fulgt op på dine ønsker. 

 

Kontakt os på tlf. 66160808 eller på mail: kontor@al-byg.dk

 

Energi Håndværker, projektering

Vi er blevet uddannet til Energi håndværker gennem Grøn erhvervsvækst i samarbejde med Odense kommune, og er nu rigtig godt rustet til at hjælpe og vejlede vores kunder i deres fremtidige energi optimeringer. Så i er velkommen til at kontakte os for uforpligtende møde omkring jeres hus.

Læs mere her: Energi Håndværker

 

Idé service

Mangler du idéer og har nogle ønsker så kan vi hjælpe dig med tegninger (tegnet af uddannet bygningskonstruktør) ansøgninger mm.

 

Projektering

Projektering kan være en uoverskuelig opgave, men hos Allround Byg A/S påtager vi os gerne denne opgave helt fra skitseforslag og helt til færdige tegninger. Billeder i 3D kan også laves, så De som kunde bedre kan forestille sig hvordan det færdige resultat bliver.

 

Hvad tegner vi?

Vi tegner stort set alt hvad De måtte ønske. Det kunne være et nyt badeværelse, carport, garage mm. Det er kun fantasien der sætter grænser, men vi begrænser os dog til projekter der omhandler enfamilieshuse!

 

Hvem tegner/projekterer?

Hos Allround Byg A/S har vi på nuværende tidspunkt ansat to bygningskonstruktører som gennem deres uddannelse har lært færdighederne til at kunne udføre tegningerne/projekteringen.


  • Projektering Idé galleri

Vi har dansk faguddannede folk indenfor alle disse fag