Anlæg

  • Hvordan rettes fliserne der hvor bilen kører - kørespor?

- Hvis bilen kører det samme sted i indkørsen, vil der ofte komme spor. Dette skyldes at der ikke er lavet en ordentlig opbygning af bundgruset eller at indkørsel ikke er blevet kantsikret med en støbning langs den yderste flise. Det vil ikke være muligt at lave en holdbar løsning uden at indkørslen laves helt om.


 

  • Vores støttemur hælder udad kan den rettes op?

 - Støttemure stort set uanset højde bliver udsta for tryk bagfra på grund af jord eller andet fyld som den er bygget til at holde tilbage. Der er desværre ikke nogen enkel løsning på problemet. Nå vi laver støttemure laver vi både en bagstøbning og laver et dræn på bagsiden for at få vandet til at løbe væk. Derved sikres det at når frosten kommer ikke presser yderlige på muren fra bagsiden.

 

Hvis ikke du fik svar på dit spørgsmål er du velkommen til at bruge vores Chat eller send en mail, vi svarer gerne på spørgsmål.

Er opgaven mere end du selv kan klare, vil vi meget gerne komme forbi og udarbejde et uforpligtende tilbud på arbejdet. Det er gratis og vi kører i hele Odense og fyn.

Skriv eller ring nu, du har tilbuddet indenfor tre arbejdsdage.

- Vi bygger på kvaliteten og Deres idéer!

Vi har dansk faguddannede folk indenfor alle disse fag