•  Må man selv skifte en defekt stikkontakt?

- Ja man må gerne selv udskifte indendørs (normaltætte) afbrydere eller stikkontakter med og uden jordforbindelse for højst 250 volt i sin bolig. Betingelsen er dog, at man ved, hvordan det skal gøres.

Læs mere om, hvad du skal gøre, inden du går i gang med elarbejdet

Hvornår skal man bruge en autoriseret elinstallatørvirksomhed?
I nogle tilfælde er det vanskeligt eller umuligt at udskifte en afbryder eller en stikkontakt, uden at der skal foretages større indgreb. I disse tilfælde skal arbejdet udføres af en autoriseret elinstallatørvirksomhed.

  • Hvores sikring bliver ved med at springe når vi bruger flere el apparater i køkkenet, hvad skyldes dette?

- Dette skyldes at der bliver brugt for maeget strøm i forhold til sikringens størrelse. I ældre huse er sikringerne og kabler mindre dimensioneret end moderne apparater bruger, derfor sproinger sikringerne ofte. Det er desværre ikke muligt bare at skifte til en større sikring. Der skal etableres en ny gruppe med sikring, som aflaster det eksisterende.

Hvis ikke du fik svar på dit spørgsmål er du velkommen til at bruge vores Chat eller send en mail, vi svarer gerne på spørgsmål.

Er opgaven mere end du selv kan klare, vil vi meget gerne komme forbi og udarbejde et uforpligtende tilbud på arbejdet. Det er gratis og vi kører i hele Odense og fyn.

Skriv eller ring nu, du har tilbuddet indenfor tre arbejdsdage.

- Vi bygger på kvaliteten og Deres idéer!

Vi har dansk faguddannede folk indenfor alle disse fag