Isolering

  •  Hvordan isoleres et koldt gulv?

- Et koldt gulv kan isoleres hvis der er mulighed for adgang nedfra f.eks. ved krybekælder. Der må dog ikke isoleres hvis ikke der er en tæt dampspærre. Da der ellers vil være risiko for ophobning af fugt i konstruktionen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at optage gulvene og lave efterisoleringen oppefra for at sikre at damspærren er tæt. Etageadskillelse kan på visse huse isoleres udefra ved at lave nogle huller i facaden som vi så blæser isoleringen ind igennem. Det anbefales at rådføre sig med os inden man går i gang, da der samtidigt skal tages hensyn til ventilation og Radon. Læs om gasarten her: 

  • Kan vi selv isolere på loftet?

Ja man kan godt isolere loftet selv. Der er dog et par ting der kræver opmærksomhed. Først skal det sikres at der er en brugbar damspærre så der ikke er risiko for fugt ophobning inden i isolering hvor fugten ikke kan transportes væk. så skal man sikre at der skal være luft ude langs siderne så der kommer ventilation fra udhængene og op over loftet og ud på den anden side. Der skal holdes ca. 50 mm. afstand ud mod taget i tagfoden. Hvis der er en skorsten med renselem skal gangbroen hæves med op så det er muligt for skorstensfejeren at komme hen og rense skorstenen.

 

Hvis ikke du fik svar på dit spørgsmål er du velkommen til at bruge vores Chat eller send en mail, vi svarer gerne på spørgsmål.

Er opgaven mere end du selv kan klare, vil vi meget gerne komme forbi og udarbejde et uforpligtende tilbud på arbejdet. Det er gratis og vi kører i hele Odense og fyn.

Skriv eller ring nu, du har tilbuddet indenfor tre arbejdsdage.

- Vi bygger på kvaliteten og Deres idéer!

Vi har dansk faguddannede folk indenfor alle disse fag