• Hvorfor kommer der vand op af brønden ved nedløbsrøret når det regner meget - hvad skyldes det?

- Sandfanget/bladfanget som er i brønden er sandsynligvis stoppet. Det bundfaldne graves op med en kloakrenser, hvis ikke dette løser problemet kan røret været stoppet ved en større samlingsbrønd.

 

  • Vandet i brusekabinen løber ikke ud? 

- Dette skyldes at der har samlet sig hår, sæberester og andre fremmedlegemer i i vandlåsen. Dette klares nemt ved at løfte risten af og tage selve vandlåsen op af kloakken. Der er ved nogle modeller en lille hank som med fordel kan bruges til at få fat i vandlåsen. Efter at vandlåsen er renset det en god idé at give pakningen omkring en smule silikone, (det samme som bruges til for eksempelvis gummilister på bilen), herved sikres det at det er let at få vandlåsen op igen næste gang.

  • Hvordan renses vandlåsen under køkkenvasken?

- Vandlåsen under køkkenvasken, kan hvis den er af nyere dato adskilles med hænderne. Rør og pakninger er konstrueret såldes at værktøj ikke er nødvendigt. Der kan dog være tilfælde hvor det er nødvendigt at benytte en Vandpumpetang med en klud imellem røreret og tangen, for at få delene skilt ad. Efter rengøring skal du være opmærksom på at paningerne kommer til at hvile riktigt på kanterne og ikke kommer til at glide med ind i røret. Vandlåsen kan tjekkes for tæthed ved at fylde vasken hel med vand som lukkes ud på en gang, hermed fyldes rørene helt med vand og alle smalinger sættes på prøve.

 

Hvis ikke du fik svar på dit spørgsmål er du velkommen til at bruge vores Chat eller send en mail, vi svarer gerne på spørgsmål.

Er opgaven mere end du selv kan klare, vil vi meget gerne komme forbi og udarbejde et uforpligtende tilbud på arbejdet. Det er gratis og vi kører i hele Odense og fyn.

Skriv eller ring nu, du har tilbuddet indenfor tre arbejdsdage.

- Vi bygger på kvaliteten og Deres idéer!

Vi har dansk faguddannede folk indenfor alle disse fag