•  Kan en lås bankes op med en "bankenøgle"?

- en lås kan godt bankes op med en såkaldt bankenøgle, det kræver en vis rutine og er ikke noget vi oplever som en hyppig indbrudsmetode. Hvis der er tale om en 6 stift cylinder er denne form for indbrud stort set umuligt. En nem måde at kende en 6 stift cylinder på er at nøglens hovede er firkantet.

  • Skal jeg have lås på terassedørs grebet?

- Det som skal være grund til at man vælger lås på grebet er at så kan tyven ikke smadre glasset og åbne døren udefra, dette er ikke indbrudsmetode vi ser så tit. Samtidigt sikrer man boligen for at en tyv som er kommet ind har let ved at stikke af med større ting som han ønsker at stjæle. Vi ser flest indbrud hvor det er kontanter og små ting som er smykker og lignede ting der stjæles. Det er dog svært at sige at det aldrig sker. Hvis der monteres lås indvendigt er det en god idé at have nøglen sidende mens man er hjemme i tilfælde af brand eller anden årsag hvor man skal forlade huset i en fart og måske uden at kunne se. En udemærket løsning her er et greb med kode som for eksempel dette fra Ruko:

  • Hvad koster det at få en ekstra nøgle?

- Det koster under 100 kr. at få lavet en ekstra nøgle. Vi henviser her til vores leverandør STARK Hvis nøglen er en systemnøgle kræver det at man har tilladelse fra personen som administrerer systemet for at fpå lavet en nøgle.

 

Hvis ikke du fik svar på dit spørgsmål er du velkommen til at bruge vores Chat eller send en mail, vi svarer gerne på spørgsmål.

Er opgaven mere end du selv kan klare, vil vi meget gerne komme forbi og udarbejde et uforpligtende tilbud på arbejdet. Det er gratis og vi kører i hele Odense og fyn.

Skriv eller ring nu, du har tilbuddet indenfor tre arbejdsdage.

- Vi bygger på kvaliteten og Deres idéer!

Vi har dansk faguddannede folk indenfor alle disse fag