Tømrer

  • Hvordan tætner man en utæt hoveddør?

-  Hoveddøre kan pga. gamle utætte tætningslister give en del træk. De gamle tætningslister kan med fordel skiftets til moderne Q-lon lister. Hvis ikke der plads til tætningslister, kan der eftermonteres nye lister på karmen som har en Q-lon tætning monteret.  Til tider er gamle døre lavet så tynde at det ikke er hensigtsmæssigt at renovere, men en udskiftning vil være at foretrække.

  • Hvordan tætner man en utæt tagrende?

- Utætte tagrender kan forholdsvis nemt tætnes. Plastik tagrender skilles, renses og limes med speciel plastiklim som smelter delene sammen. Plastmo har hertil et udmærket produkt. Stål tagrender skilles på samme måde, renses og limes/tætnes med silikone. Zinktagrender kan ved utætheder loddes, dette vil ikke være muligt at lave som gør-det-selv, da det kræver specielt værktøj de færrest har.

  • Kan vi lægge svømmende gulv ovenpå det eksisterende gulv?

- Det kan man godt, der skal lægges en foam eller andet imellem for at sikre at små ujævnheder udglattes og at der ikke kommer klaprelyde imellem de to gulve. Man skal være opmærksom på at der er dampsærre i gulvet da der kan ophobes fugt imellem de forskellige lag.

  • Hvordan retter jeg en dør som hænger?

- Gamle døre rettes med at indstemme eller lægge noget bag hængslerne samtidigt med at der kan monteres hængsels ringe som hæver døren. Hvis man bukker hængsler, vil det ofte kun have en midlertidig effekt, da metallet herved blødgøres og så bukker tilbage igen. Nyere døre kan justeres både i låseblik og hængsler som både kan justeres ud og ind samt op. Der skal hertil bruges en unbrakonøgle.

 

 

  • Skal jeg som kunde tegne en særlig forsikring hvis i kommer til skade på min grund?

- Nej det skal du ikke. Allround Byg A/S er selv forsikrede

 

  • Skal jeg selv fjerne evt bygge affald?

- Allround Byg A/S fjerner gerne alt bygge affald mod betaling. 

 

  • Kræves det at man er hjemme når Allround Byg A/S' håndværkere kommer?

- Nej det er ikke nødvendigt at vores kunder er hjemme når vi kommer og udfører arbejdet. Det kræves blot, at der lægges en nøgle et aftalt sted til os.

 

Hvis ikke du fik svar på dit spørgsmål er du velkommen til at bruge vores Chat eller send en mail, vi svarer gerne på spørgsmål.

Er opgaven mere end du selv kan klare, vil vi meget gerne komme forbi og udarbejde et uforpligtende tilbud på arbejdet. Det er gratis og vi kører i hele Odense og fyn.

Skriv eller ring nu, du har tilbuddet indenfor tre arbejdsdage.

- Vi bygger på kvaliteten og Deres idéer!

Vi har dansk faguddannede folk indenfor alle disse fag