Snedker

 

  •  Hvad skal vi behandle vores træ bordplade med?

- Almindelige bordplader i køkkener, er typisk behandlet med Olie. Vi anbefaler derfor at vedligeholde med Rå linolie.  Vær opmærksom på at linolie ikke virker svampedræbende og derfor er det nødvendigt at træet renses inden det behandles. Olien kan blandes med Terpentin for at få denne svampedræbende effekt, vi anbefaler dog at man sørger for at holde bordpladen tør istedet, da terpentin efter vores mening ikke skal blandes med madvarer. Pladen mættes og og overskydende olie fjernes så der ikke dannes "søer" som bliver synlige efter optørring. HUSK AT LINOLIE ER SELVANTÆNDELIGT!  Derfor skal de brugte klude opbevares i lukket spand eller glas som ikke er brændbar. Nye bordplader skal behandles både på forside og bagsiden inden montering.

  • Fjerne hak i trægulvet.

 - Et hak i trægulvet kan til tider være muligt at fjerne. Det gøre ved at hælde et par dråber kogende vand ned i hullet. Træet vil herefter suge vandet ned og træet udvider sig så. Vandet tørres væk igen efter nogle minutter. Gentag gerne processen kan gentages for at få et bedre resultat. Vær opmærksom på at nogle gulve kan tage farve når der trækker vand ned i det. Ved flere mærker over et område som for eksempelvis er kommet efter en stillethæl eller et stoleben. Lægges en ufarvet bolmuldsklud på stedet som så stryges. Denne proces kan også gentages for at forstærke effekten. Vi anbefaler altid at starte forsigtigt og derefter gentage processen, så det ses hvordan gulvet reagerer. 

  • Fastgøre løst håndtag.

-Hvis håndtaget er gået løs og det er monteret med små skruer fra den ene side. Kan man ved nogle greb flytte det en smule så der igen kommer friak træ og skrue i. Hvis ikke dette er muligt kan lågen eller døren gennembores og en skrue som går igennem monteres, dette giver langt den bedste holdbarhed.

Hvis ikke du fik svar på dit spørgsmål er du velkommen til at bruge vores Chat eller send en mail, vi svarer gerne på spørgsmål.

Er opgaven mere end du selv kan klare, vil vi meget gerne komme forbi og udarbejde et uforpligtende tilbud på arbejdet. Det er gratis og vi kører i hele Odense og fyn.

Skriv eller ring nu, du har tilbuddet indenfor tre arbejdsdage.

- Vi bygger på kvaliteten og Deres idéer!

Vi har dansk faguddannede folk indenfor alle disse fag