Tømrer - spørg fagmanden

Tømrer

Hvordan tætner man en utæt dør? 

Hoveddøre kan pga. gamle utætte tætningslister give en del træk. De gamle tætningslister kan med fordel skiftes til moderne Q-lon lister. Hvis ikke der plads til tætningslister, kan der eftermonteres nye lister på karmen, som har en Q-lon tætning monteret.  Til tider er gamle døre lavet så tynde, at det ikke er hensigtsmæssigt at renovere. I dette tilfælde ville en udskiftning være at foretrække.

Hvordan tætner man en utæt tagrende?

Utætte tagrender kan forholdsvis nemt tætnes. Plastik tagrender skilles, renses og limes med speciel plastiklim, som smelter delene sammen. Plastmo har hertil et godt produkt. Stål tagrender skilles på samme måde - renses og limes/tætnes med silikone. Zinktagrender kan ved utætheder loddes. Dette vil ikke være muligt at lave som gør-det-selv, da det kræver specielt værktøj, som de færreste har.

Svømmende gulv ovenpå eksisterende?

Det kan man godt. Der skal lægges en foam eller andet imellem for at sikre at små ujævnheder udglattes, og at der ikke kommer klaprelyde imellem de to gulve. Man skal være opmærksom på, at der er dampsærre i gulvet, da der kan ophobes fugt imellem de forskellige lag.

Særlig forsikring i tilfælde af skader?

Du skal som kunde ikke tegne en særlig forsikring i tilfælde af, at vi udgør skader på din grund. Allround Byg A/S er selvforsikrede.

   

Skal jeg selv fjerne evt byggeaffald? 

Allround Byg A/S fjerner gerne alt byggeaffald mod betaling. 

 

 

Skal jeg være hjemme når i kommer? 

Det er ikke nødvendigt, at vores kunder er hjemme, når vi kommer og udfører arbejdet. Det kræves blot, at der lægges en nøgle et aftalt sted til os.

Hvordan retter jeg en dør, som hænger? 

Gamle døre rettes ved at indstemme eller lægge noget bag hængslerne samtidigt med, at der kan monteres hængselsringe, som hæver døren. Hvis man bukker hængsler, vil det ofte kun have en midlertidig effekt, da metallet herved blødgøres og så bukker tilbage igen. Nyere døre kan justeres både i låseblik og hængsler, som både kan justeres ud, ind samt op. Der skal hertil bruges en unbrakonøgle.

 

 

 

- Vi bygger på kvaliteten og Deres idéer!

Vi har dansk faguddannede folk indenfor alle disse fag