Kloak - spørg fagmanden

 

Kloak

Vand op fra brønd ved nedløbsrøret?

Hvorfor kommer der vand op af brønden ved nedløbsrøret, når det regner meget - hvad skyldes det? Sandfanget/bladfanget som er i brønden er sandsynligvis stoppet. Det bundfaldne graves op med en kloakrenser. Hvis ikke dette løser problemet, kan røret været stoppet ved en større samlingsbrønd.

 

Vandet i brusekabinen løber ikke ud, hvad gør jeg? 

Dette skyldes at der har samlet sig hår, sæberester og andre fremmedlegemer i i vandlåsen. Dette klares nemt ved at løfte risten af og tage selve vandlåsen op af kloakken. Efter vandlåsen er renset, er det en god idé at give pakningen omkring en smule silikone, (det samme som bruges til for eksempelvis gummilister på bilen), herved sikres det at det er let at få vandlåsen op igen næste gang.

 

Hvordan renses vandlåsen under køkkenvasken?

Vandlåsen kan adskilles med hænderne, hvis den er af nyere dato. Værktøj er ikke nødvendigt. Der kan være tilfælde, hvor det er nødvendigt at benytte en vandpumpetang for at få delene skilt ad. Tjek paningerne hviler på kanterne og ikke glider ind i røret. Våndlåsen tjekkes for tæthed ved at fylde vasken med vand, som lukkes ud efter.

 

 

- Vi bygger på kvaliteten og Deres idéer!

Vi har dansk faguddannede folk indenfor alle disse fag